Κατασκευαστική Παζαρόπουλος

ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.

Η Σ. Κ. Παζαρόπουλος Κατασκευαστική Α.Ε. ιδρύθηκε με στόχο να καλύψει τις αυξημένες κτιριακές απαιτήσεις του Ομίλου Εταιρειών Pazaropoulos. 

ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.

Η ανάγκη για μεγάλες και εξειδικευμένης χρήσης, κτιριακές μονάδες, μας οδήγησε στη σύσταση μίας μικρής ομάδας επαγγελματιών, που τους συνδέει ο κοινός ζήλος να υλοποιούν αξιόλογα έργα, έχοντας πολυετή πείρα στον κατασκευαστικό τομέα, δίνοντας έμφαση στην αντισεισμική προστασία των κτιρίων και την υψηλή ποιότητα στα υλικά κατασκευής.
Η εταιρεία, εγγυάται για την ποιότητα των υπηρεσιών της, με σεβασμό τόσο απέναντι στον πελάτη της όσο και στον περιβάλλοντα χώρο. Έχοντας στο δυναμικό της έμπειρους συνεργάτες, αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους, οικονομικούς και μεσιτικούς σύμβουλους, παρέχει στους πελάτες της, ολοκληρωμένες λύσεις βάσει των αναγκών τους.
Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας (real estate), η έρευνα αγοράς, η διαμόρφωση στους χώρους των ειδικών κτιρίων, η διαχείριση χρονοδιαγράμματος (project management), καθώς επίσης leasing και marketing.
 

ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.Η διαμόρφωση και η καλαισθησία ενός επαγγελματικού χώρου, αποτελεί μία από τις βασικότερες προϋποθέσεις για την παραγωγικότητα και την δημιουργικότητα των εργαζομένων όσο και για την πρώτη εντύπωση που δίνει στους επισκέπτες.
Η ευέλικτη υπηρεσία της Σ. Κ. Παζαρόπουλος ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε., η διαμόρφωση του χώρου στα ειδικά κτίρια, έρχεται να προτείνει στον πελάτη της τα κατάλληλα προϊόντα σύμφωνα πάντα με την φιλοσοφία της κάθε επιχείρησης, ξεκινώντας από την απόλυτα κλασσική εικόνα μέχρι το πιο high-tech design της αγοράς.
Διαθέτει, εξειδικευμένα τμήματα για κάθετη κάλυψη στην διαμόρφωση των επαγγελματικών χώρων, αρχίζοντας από τα απολύτως απαραίτητα. (έπιπλα, πατώματα, ψευδοροφές, χωρίσματα, κλιματισμό, εγκατάσταση δικτύου, ηλεκτρολογικά, μηχανολογικό εξοπλισμό κ.α)

Προσφορες

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?