Δημοπρασία FORD FOCUS RS για τη στήριξη φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων για τα παιδιά

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις Ford Pazaropoulos, Π. Ράλλη & Κηφισού 85, δημοπρασία τριών Ford Focus RS. Το ενδιαφέρον από το κοινό για την απόκτησή των αυτοκινήτων, πρωτοφανές. 
Η ανταπόκριση για το νέο Focus RS ήταν αναπάντεχα μεγάλη πριν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα η έναρξη παραγωγής του. Στη χώρα μας μόνο, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα οι αιτήσεις ενδιαφέροντος αγοράς του ήταν εκατοντάδες ενώ τα διαθέσιμα αυτοκίνητα, ελάχιστα. Καθόλου περίεργο άλλωστε αφού πρόκειται για το ταχύτερο και ισχυρότερο εμπροσθοκίνητο ευρωπαϊκό Ford όλων των εποχών και το μοναδικό εμπροσθοκίνητο μοντέλο υψηλών επιδόσεων που κυκλοφορεί σήμερα. 

Οι τρεις νικητές της δημοπρασίας κ. κ. Γκάνος Κωνσταντίνος, Βουρνάζος Στράτος και Τσιόγκας Παναγιώτης διέθεσαν για την απόκτηση του πραγματικά «απόλυτου» Focus, το χρηματικό ποσό των 43.301 €, 43.200 € και 42.200 € αντίστοιχα. Το επιπλέον χρηματικό ποσό που προέκυψε από τη δημοπρασία, θα διατεθεί από τους τρεις νικητές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που βοηθούν παιδιά Ford Pazaropoulos 

Τηλ. 210 5625100   |   Website: www.fordpazaropoulos.gr

Προσφορες