Νέα συνεργασία της εταιρίας Pazaropoulos σε ελαστικά

Μοναδικές προσφορές σε ελαστικά για το αυτοκίνητό σας!

H εταιρία Pazaropoulos δημιουργώντας μια νέα συνεργασία με τρεις από τις κορυφαίες μάρκες ελαστικών στον κόσμο, σας δίνει την επιλογή να διαλέξετε τα ελαστικά που ταιριάζουν στο δικό σας αυτοκίνητο, μέσα από μία μεγάλη γκάμα ελαστικών, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η σωστή επιλογή ελαστικών είναι πολύ σημαντική γιατί σχετίζεται άμεσα με την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας βοηθήσει στην σωστή επιλογή ελαστικού.

Όλα μας τα ελαστικά φέρουν την νέα ετικέτα ελαστικών.

Τι είναι η νέα ετικέτα ελαστικών;

Η νέα σήμανση ελαστικών της ΕΕ παρέχει ανεξάρτητες ταξινομήσεις για τρεις σημαντικούς τομείς στην επίδοση των ελαστικών: αποδοτικότητα καυσίμου, πρόσφυση σε βρεγμένο δρόμο και εξωτερικό θόρυβο. Με μια ματιά, μπορείτε να αξιολογήσετε γρήγορα τα χαρακτηριστικά κάποιου ελαστικού σε σχέση με την ασφάλεια και το περιβάλλον.

Οικονομία καυσίμου

Ένα μέτρο για την αντίσταση κύλισης του ελαστικού. Α είναι ο υψηλότερος δείκτης και G ο χαμηλότερος.

Κράτημα στο βρεγμένο

Ένα μέτρο της επίδοσης φρεναρίσματος του ελαστικού σε βρεγμένες επιφάνειες, από Α (υψηλότερος δείκτης) έως F (χαμηλότερος δείκτης).

Εξωτερικός θόρυβος

Ο εξωτερικός θόρυβος κύλισης του ελαστικού, μετρημένος σε ντεσιμπέλ. Η κατηγορία θορύβου εμφανίζεται με μαύρα ηχητικά κύματα, από 1 (αθόρυβο) έως 3 (θορυβώδες).

Σκοπός αυτής της σήμανσης των ελαστικών είναι να πληροφορεί για επιδόσεις σχετικά με την ασφάλεια υπογραμμίζοντας την υδρολίσθηση, το σεβασμό στο περιβάλλον ανάλογα με την κατανάλωση καυσίμου αλλά και τα επίπεδα θορύβου που παράγει κατά την κύλιση του. Με την παρουσίαση αυτών των ετικετών σε όλα τα ελαστικά είναι πιο εύκολη η σύγκριση ανάμεσα σε διαφορετικές μάρκες, και σας δίνεται η ευκαιρία να πάρετε μια σωστή απόφαση όσον αφορά την επιλογή ελαστικών. Επίσης η ετικέτα βοηθάει να επιλέξετε ευκολότερα και με σεβασμό στο περιβάλλον ελαστικά, με θετικά χαρακτηριστικά ασφάλειας και οικονομίας.

Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματά μας για να σας βοηθήσουμε στη σωστή επιλογή των ελαστικών σας!

Προσφορες